Dierentuin BurgersZoo

Dierentuin BurgersZoo
Rijnstad Kinderwerk
01-08-2024
10:00 - 16:00

Helaas, je kan je niet meer aanmelden voor deze activiteit; het maximum aantal deelnemers is al bereikt! Kijk in de kalender voor andere toffe activiteiten.

Ga jij mee met ons op avontuur naar de dieren? Kijken naar de stoere leeuwen, gek doen met de apen of  kijken naar de lange nekken van de giraf.
Vandaag kan dat! Schrijf je dan gezellig in voor de dierentuin.

Aantal kinderen: 20 (inschrijven via onderstaand formulier)
Kosten: 3 euro per kind
Verzamelen op het MFC: 10:00
Terug op het MFC: 16:00

Inschrijven via de rode knop: Vol = Vol

 


Lees ook even dit:

Veel deelnemers vinden Summerprikko leuk. Er zijn daarom wat spelregels voor het aanmelden. Want als iemand toch niet kan, dan kunnen we met die plek iemand anders blij maken. Zo heeft iedereen een leuke zomer in Presikhaaf.

Spelregels:

  • De inschrijvingen gaan via een inschrijflijst. Als deze vol is, kan/kunnen kind(eren) helaas niet meer mee met de activiteit. Zorg er daarom voor dat kind(eren) op tijd aangemeld zijn.
  • Als dat op tijd is gebeurd, verwachten de organisatoren ook dat kind(eren) er zijn.
  • Wij verwachten nu ook dat deelnemende kind(eren) op tijd aanwezig zijn.  Mochten ze toch onverwachts niet kunnen, meld dit dan bij de organisatie van de activiteit.
  • Het kan zijn als niemand komt opdagen of zonder te laten weten te laat is, kinderen niet zeker zijn van een plekje bij toekomstige activiteiten!