Over Summerprikko

Over Summerprikko

Een vakantie om niet te vergeten!

Summerprikko, een zomervakantie vol toffe activiteiten voor en door de kids van Presikhaaf: zo startte ons platform met een programmaboekje in de coronazomer van 2020. Aanbieders in de wijk haken ondertussen aan om te zorgen dat de jeugd zich kan ontwikkelen, een toffe tijd heeft tijdens alle schoolvakanties en de saamhorigheid er beter op wordt. Spelen of freerunnen, clinics, urban streetdance en graffiti workshops, moestuinkoken of de natuur van Presikhaaf ontdekken en mooier maken, theater maken of hutten bouwen: van Collectief Koppig en Rozet bibliotheek in het MFC, in park Presikhaaf of in buurtcentrum de Overkant, en overal daar tussenin is wat te doen. Soms gaat de jeugd ook de wijk uit voor een excursie of een voorstelling in het theater.

Op deze site vind je een overzicht met alle activiteiten waarvoor je je kunt aanmelden!
Op Instagram en Facebook volg je ons!  (gebruik #summerprikko of #prikko op de socials)
Alle activiteiten zijn gratis, of tegen een kleine bijdrage.

Samen leuker en socialer!

Summerprikko is in de zomer van 2020 geïnitieerd door het samenwerkende netwerk in de wijk Presikhaaf. Dit gezamenlijke initiatief staat onder regie van Sportbedrijf, Rijnstad en Rozet en wordt gesteund door Team Leefomgeving Presikhaaf en gemeente Arnhem.

Organiseer je zelf ook iets leuks in de wijk?

Aan iedereen die toffe activiteiten organiseert voor Presikhaafers van 2 tot 20 jaar!
Heb je iets leuks en laagdrempeligs voor op de Summerprikko-kalender, dat de sociale cohesie in de wijk bevordert en kansen voor de jeugd biedt? Mail met ons!