Meidenactiviteit 4 t/m 6 jaar

Meidenactiviteit 4 t/m 6 jaar
Rijnstad Kinderwerk
18-07-2024
10:00 - 12:00

Helaas, je kan je niet meer aanmelden voor deze activiteit; het maximum aantal deelnemers is al bereikt! Kijk in de kalender voor andere toffe activiteiten.

Kom gezellig samen koken en knutselen bij het MFC Presikhaven! We gaan heerlijke gerechten bereiden en daarna creatief aan de slag met leuke knutselprojecten. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vriendinnen te maken, samen te lachen en prachtige herinneringen te creëren. Of je nu een meesterkok bent of graag je knutselvaardigheden wilt verbeteren, er is voor ieder wat wils.

Tijd: 10.00uur t/m 12.00 uur
Plaats: MFC Presikhaven
Leeftijd: 4-6 jaar

Inschrijven via de rode knop: Vol = Vol

 


Lees ook even dit:

Veel deelnemers vinden Summerprikko leuk. Er zijn daarom wat spelregels voor het aanmelden. Want als iemand toch niet kan, dan kunnen we met die plek iemand anders blij maken. Zo heeft iedereen een leuke zomer in Presikhaaf.

Spelregels:

  • De inschrijvingen gaan via een inschrijflijst. Als deze vol is, kan/kunnen kind(eren) helaas niet meer mee met de activiteit. Zorg er daarom voor dat kind(eren) op tijd aangemeld zijn.
  • Als dat op tijd is gebeurd, verwachten de organisatoren ook dat kind(eren) er zijn.
  • Wij verwachten nu ook dat deelnemende kind(eren) op tijd aanwezig zijn.  Mochten ze toch onverwachts niet kunnen, meld dit dan bij de organisatie van de activiteit.
  • Het kan zijn als niemand komt opdagen of zonder te laten weten te laat is, kinderen niet zeker zijn van een plekje bij toekomstige activiteiten!

 

Meidenactiviteit 4 t/m 6 jaar