Meidenactiviteit 7 t/m 12 jaar

Meidenactiviteit 7 t/m 12 jaar
Rijnstad Kinderwerk
18-07-2024
13:00 - 15:00

Helaas, je kan je niet meer aanmelden voor deze activiteit; het maximum aantal deelnemers is al bereikt! Kijk in de kalender voor andere toffe activiteiten.

Kom gezellig samen koken en genieten van een beautymiddag bij MFC Presikhaven! We beginnen met het bereiden van heerlijke gerechten en daarna verwennen we onszelf met een ontspannende beautysessie. Laat je verwennen met gezichtsmaskers, nagellakken en meer, terwijl je nieuwe vriendinnen maakt en samen lacht. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en jezelf in de watten te leggen.

Tijd: 10.00uur t/m 12.00 uur
Plaats: MFC Presikhaven
Leeftijd: 7-12 jaar

Inschrijven via de rode knop: Vol = Vol

 


Lees ook even dit:

Veel deelnemers vinden Summerprikko leuk. Er zijn daarom wat spelregels voor het aanmelden. Want als iemand toch niet kan, dan kunnen we met die plek iemand anders blij maken. Zo heeft iedereen een leuke zomer in Presikhaaf.

Spelregels:

  • De inschrijvingen gaan via een inschrijflijst. Als deze vol is, kan/kunnen kind(eren) helaas niet meer mee met de activiteit. Zorg er daarom voor dat kind(eren) op tijd aangemeld zijn.
  • Als dat op tijd is gebeurd, verwachten de organisatoren ook dat kind(eren) er zijn.
  • Wij verwachten nu ook dat deelnemende kind(eren) op tijd aanwezig zijn.  Mochten ze toch onverwachts niet kunnen, meld dit dan bij de organisatie van de activiteit.
  • Het kan zijn als niemand komt opdagen of zonder te laten weten te laat is, kinderen niet zeker zijn van een plekje bij toekomstige activiteiten!

 

 

Meidenactiviteit 7 t/m 12 jaar