Meidendag Bowlen

Meidendag Bowlen
Rijnstad Kinderwerk
23-07-2024
13:00 - 17:00

Helaas, je kan je niet meer aanmelden voor deze activiteit; het maximum aantal deelnemers is al bereikt! Kijk in de kalender voor andere toffe activiteiten.

Ben je 8 jaar en dol op plezier maken met vriendinnen? Kom dan naar onze speciale meidendag in het bowlingcentrum in Arnhem! Hier gaan we samen bowlen, lachen en genieten van een fantastische dag. Laat je bowlingtalent zien, scoor de meeste strikes, en vier je overwinning met een feestelijke sfeer. We maken er een onvergetelijke dag van vol gezelligheid en sportiviteit.

Tijd: 13.00uur t/m 17.00 uur
Leeftijd: 8 jaar+
Plaats: Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem

Wij gaan met het OV naar de Bowlingcentrum locatie dus WEES OPTIJD! 

We verzamelen om 12:45 bij MFC Presikhaaf.
De bus vertrekt om 13:00 bij  bushalte Lange wal. 
Wij verwachten rond 17:00 weer terug te op het MFC.
De kinderen die opgehaald worden op het MFC zullen hier rond 16:45-17:00 zijn!

Let op! Activiteit is alleen voor meisje vanaf 8 t/m 12 jaar

Inschrijven via de rode knop: Vol = Vol

 


Lees ook even dit:

Veel deelnemers vinden Summerprikko leuk. Er zijn daarom wat spelregels voor het aanmelden. Want als iemand toch niet kan, dan kunnen we met die plek iemand anders blij maken. Zo heeft iedereen een leuke zomer in Presikhaaf.

Spelregels:

  • De inschrijvingen gaan via een inschrijflijst. Als deze vol is, kan/kunnen kind(eren) helaas niet meer mee met de activiteit. Zorg er daarom voor dat kind(eren) op tijd aangemeld zijn.
  • Als dat op tijd is gebeurd, verwachten de organisatoren ook dat kind(eren) er zijn.
  • Wij verwachten nu ook dat deelnemende kind(eren) op tijd aanwezig zijn.  Mochten ze toch onverwachts niet kunnen, meld dit dan bij de organisatie van de activiteit.
  • Het kan zijn als niemand komt opdagen of zonder te laten weten te laat is, kinderen niet zeker zijn van een plekje bij toekomstige activiteiten!

 

Meidendag Bowlen