Moestuin koken 6 t/m 12 jaar

Moestuin koken 6 t/m 12 jaar
Sportbedrijf Arnhem
12-08-2024
10:00 - 13:30

Helaas, je kan je niet meer aanmelden voor deze activiteit; het maximum aantal deelnemers is al bereikt! Kijk in de kalender voor andere toffe activiteiten.

Ben jij een echte ster in de keuken? Kijk je ogen uit in de moestuin en ontdek wat je hier allemaal kunt proeven en vinden.

Waar: Ontmoeting plek Moes (op eigen vervoer)
Beeldhouwerstraat 74 6824 EJ Arnhem tegen over de Josef Sarto school. 

Tijd: 10:00 – 13:30
Leeftijd: 6 t/m 12
Inschrijven via de rode knop: 10 kinderen VOL = VOL!


Veel deelnemers vinden Summerprikko leuk. Er zijn daarom wat spelregels voor het aanmelden. Want als iemand toch niet kan, dan kunnen we met die plek iemand anders blij maken. Zo heeft iedereen een leuke zomer in Presikhaaf.

Spelregels:

  • De inschrijvingen gaan via een inschrijflijst, als deze vol is, kan/kunnen uw kind(eren) helaas niet mee met de activiteit. Zorg er daarom voor dat u uw kind(eren) op tijd aanmeldt.
  • Als u uw kind(eren) aanmeldt, verwachten wij dat u en uw kind(eren) er zijn.
  • Al u uw kind(eren) aanmeldt, verwachten wij dat u en uw kind(eren) op tijd aanwezig zijn.  Mocht u toch onverwachts niet kunnen, meldt u zich af bij de organisatie van de activiteit.
  • Het kan zijn als u er niet bent of zonder te laten weten te laat bent, u niet zeker bent van een plekje bij de andere activiteiten!

 

Moestuin koken 6 t/m 12 jaar