Urbandag 4 t/m 12 jaar leeftijd

Urbandag 4 t/m 12 jaar leeftijd
Sportbedrijf Arnhem
Rijnstad Kinderwerk
07-08-2024
13:00 - 17:00

Nog 10 plek(ken) beschikbaar

Meld je hier aan!

Ga jij ook mee naar de Urban dag bij Sportzomer Arnhem in de binnenstad?
Houd jij van urban? Dan is de urbanexperience echt iets voor jou! Geniet van een spectaculaire breakdancebattle, verleg je grenzen op de wall, en laat je skills zien met streethandball en 3×3 basketbal. Probeer de bmx pumptrack, dans op de dancepads en maak je eigen kunst bij de graffitiworkshops. Een dag vol actie, creativiteit en urban vibes.

Locatie: Markt Arnhem (vanaf het MFC met de bus naar de markt)
Tijd: 13:00 tot 17:00 (13:00 verzamelen MFC)
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar

Inschrijven via de rode knop: 15 kinderen en VOL = VOL!

 


Lees ook even dit:

Veel deelnemers vinden Summerprikko leuk. Er zijn daarom wat spelregels voor het aanmelden. Want als iemand toch niet kan, dan kunnen we met die plek iemand anders blij maken. Zo heeft iedereen een leuke zomer in Presikhaaf.

Spelregels:

  • De inschrijvingen gaan via een inschrijflijst. Als deze vol is, kan/kunnen kind(eren) helaas niet meer mee met de activiteit. Zorg er daarom voor dat kind(eren) op tijd aangemeld zijn.
  • Als dat op tijd is gebeurd, verwachten de organisatoren ook dat kind(eren) er zijn.
  • Wij verwachten nu ook dat deelnemende kind(eren) op tijd aanwezig zijn.  Mochten ze toch onverwachts niet kunnen, meld dit dan bij de organisatie van de activiteit.
  • Het kan zijn als niemand komt opdagen of zonder te laten weten te laat is, kinderen niet zeker zijn van een plekje bij toekomstige activiteiten!

 

 

Urbandag 4 t/m 12 jaar leeftijd