Wandeling met de boswachter 6+

Wandeling met de boswachter 6+
Rijnstad Kinderwerk
06-08-2024
13:00 - 15:00

Nog 12 plek(ken) beschikbaar

Meld je hier aan!

Heb jij altijd al willen weten hoe de Veluwe eruit zien? Wil jij weten welke dieren en bloemen hier zijn, kom dan gezellig mee met de boswachter.

Voor deze activiteit zijn wij opzoek naar mensen die kunnen rijden van en naar de Veluwe. Wilt u dit doen? Neem dan contact op met Amina, Michiel of Jolanda.

 

 

Datum: 6 augustus

Leeftijd 6+

Tijd: 13:00 – 15:00

Maximaal 16 kinderen
Inschrijven
via de rode knop.
Vol=Vol.

 


Lees ook even dit:

Veel deelnemers vinden Summerprikko leuk. Er zijn daarom wat spelregels voor het aanmelden. Want als iemand toch niet kan, dan kunnen we met die plek iemand anders blij maken. Zo heeft iedereen een leuke zomer in Presikhaaf.

Spelregels:

  • De inschrijvingen gaan via een inschrijflijst. Als deze vol is, kan/kunnen kind(eren) helaas niet meer mee met de activiteit. Zorg er daarom voor dat kind(eren) op tijd aangemeld zijn.
  • Als dat op tijd is gebeurd, verwachten de organisatoren ook dat kind(eren) er zijn.
  • Wij verwachten nu ook dat deelnemende kind(eren) op tijd aanwezig zijn.  Mochten ze toch onverwachts niet kunnen, meld dit dan bij de organisatie van de activiteit.
  • Het kan zijn als niemand komt opdagen of zonder te laten weten te laat is, kinderen niet zeker zijn van een plekje bij toekomstige activiteiten!